Cursusleider worden

  Meld je gratis aan op deze website en ontvang inloggegevens. Je krijgt daarmee toegang krijgt tot alle materialen. Onder het kopje e-learning vind je het werkboek met toepassingsopdrachten. Deze doorloop je en afsluitend maak je de eindtoets. Wanneer deze voldoen ontvang je een certificaat waarmee je zelf met de cursus aan de slag kunt gaan.  


  Wat biedt de e-learning GGV?

  • Alle items van de cursus zijn uitgebreid beschreven, zodat ook een gezondheidsprofessional met weinig ervaring in groepsbegeleiding, de doelgroep of het thema toch meteen aan de slag kan.
  • Tips hoe je een prettige sfeer creëert, omgaat met dominante of juist hele stille deelnemers, en hoe je deelnemers motiveert tot gedragsverandering
  • Tips en informatie over Turkse, Marokkaanse, Syrische, Hindoestaans-Surinaamse en Creools-Surinaamse voedingsgewoonten met een uitgebreide voedingsmiddelentabel waarin voorkeursproducten zijn opgenomen.
  • Naast de jarenlange ervaringen in de praktijk zijn ook de nieuwste wetenschappelijke inzichten verwerkt in de cursus.
  • CZ zorgverzekeraar heeft na onderhandelingen de cursus “Goedkoop gezonde voeding” toegevoegd aan de gezondheidscursussen in de aanvullende verzekering. CZ verzekerden kunnen afhankelijk van hun pakket € 50 tot € 200,- vergoed krijgen.  Wat houdt deelname in?

  Na aanmelding ontvang je via de helpdesk een e-mail met gebruikersnaam en wachtwoord voor persoonlijk gebruik. Je hebt dan kosteloos toegang tot de e-learning en het cursusmateriaal Goedkoop Gezonde Voeding en eventuele updates en nieuwsberichten. Voor zowel technische als inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met het projectteam.    

   
   


  Image
  © 2024 Maastricht University. All Rights Reserved. Designed By Leon Kolenburg

  Search